Friday, September 25, 2015

Soalan Percubaan SPM Prinsip Perakaunan 2015

Soalan Percubaan SPM 2015 Negeri Kedah
Soalan Percubaan SPM 2015 Negeri Kelantan
Soalan Percubaan SPM 2015 MRSM
Soalan Percubaan SPM 2015 YIK
Soalan Percubaan SPM 2015 Gombak Selangor
Soalan Percubaan SPM 2015 SMK Merotai
Soalan Percubaan SPM 2015 Perlis
Soalan Percubaan SPM 2015 Melaka
Soalan Percubaan SPM 2015 Pulau Pinang
Soalan Percubaan SPM 2015 Kluang Johor
Soalan Percubaan SPM 2015 Negeri Terengganu
Soalan Percubaan SPM 2015 Sekolah Berasrama Penuh
Soalan Percubaan SPM 2015 Negeri Pahang
Soalan Percubaan SPM 2015 SMK St Michael
Soalan Percubaan SPM 2015 SMK Puchong Perdana
Soalan Percubaan SPM 2015 Negeri Perlis(BARU)
Soalan Percubaan SPM 2015 SMK Dato Bentara Luar Batu Pahat Johor

15 comments:

  1. salam kak macamne nak downlod ye,..tak boleh download

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba download melalui telefon, saya guna telefon samsung young boleh je download.. tp di laptop x blh..

      Delete
  2. assalam cg...sy xleh nk download...please

    ReplyDelete
  3. kak boleh upload kat mediafire tak? Sebab app.box tidak membolehkan kita untuk memuat turun walaupun butang muat turun sedia ada kerana cikgu telah mencapai tahap jalur lebar yang ditetapkan. Harap cikgu boleh berbuat sedemikian dengan cepat kerana masa calon untuk menghadapi peperiksaan SPM tinggal beberap detik lagi. Terima kasih terhadap komitmen anda untuk membantu calon-calon SPM 2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap maaf, cikgu oun boleh upload kat Google Drive untuk memudahkan prosedur yang perlu dilakukan

      Delete
  4. kenapa tak leh nk download nih? pastu buat apa nk share? tolonglah!

    ReplyDelete
  5. saya cuba dowload di telefone iPhone 6 plus, ok.. tp di laptop x boleh sbb kena guna box.. wlaupun blh dowload tp sy lebih selesa untuk melihatnya di laptop.. saya harap cikgu dapat segera betulkan ya? terima kasih

    ReplyDelete
  6. Ade skema jwpn tak untuk negeri perlis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada! ada! ada! download la awk sayang oiii.. cikgu Shah dah masukkan yang bru dwnload guna google drive tuh.. sy pom bru tngok je nih bby.. syg ni.. naughty la.. ehehehehe

      Delete
  7. Ade skema jwpn tak untuk negeri perlis?

    ReplyDelete
  8. Ade skema jwpn tak untuk negeri perlis?

    ReplyDelete
  9. Terima kasih. Saya amat menghargai usaha cikgu. Semoga Allah merahmati cikgu sekeluarga.

    ReplyDelete